Un român a fost amendat cu 400 EURO, la Roma, pentru că nu avea Green Pass!

0 581

Un cetățean român în vârstă de 50 de ani este prima persoană amendată pentru că nu avea Green Pass într-un autobuz din Roma. Bărbatul a fost sancționat în această dimineață, în Piazzale Flaminio, de poliția locală din Roma, în cadrul unor verificări de rutină în transportul public din capitala Italiei, informează www.romatoday.it.


Când poliția i-a cerut să arate Green Passul, călătorul a menționat că nu-l are și că va fi vaccinat în curând. Astfel, acesta s-a ales cu o amenda de 400 EURO. A doua amendă a fost luată la Anagnina. Și în acest caz tot un cetățean român a fost sancționat, care a ajuns la Roma cu autocarul din Tivoli.

În ultimele zile, odată cu intrarea în vigoare a obligației prezentării Green Passului în mijloacele de transport, ”Atac” a trimis Prefecturii din Roma o serie de zone care trebuie verificate cu atenție sporită din cauza fluxului mai mare de călători. Pe lângă Piazza dei Cinquecento, au fost controale și în Anagnina, Laurentina, Ponte Mammolo, Piazza dei Giureconsulti și stația Tiburtina. Dar și Piazza Venezia, gara Trastevere, Piazza Mancini, Piazzale Clodio și centrul Lido.

Leave A Reply

Your email address will not be published.