blank

Un Porsche Cayenne a tractat un Airbus A380 Air France (VIDEO)

La începutul lunii mai, Porsche și Air France au intrat în Cartea Recordurilor. Un Porsche Cayenne S Diesel a tractat un Airbus A380 Air France!

Începutul acestei luni aduce un record mondial pentru Porsche și Air France. Porsche Cayenne S Diesel a tractat un Airbus A380 Air France pe distanța de 42 metri. Pentru acest proiect, Air France a pus la dispoziție hangarul H6 de la aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Acesta are o suprafață de 60 000 de metri pătrați, special conceput pentru a găzdui cel mai mare avion comercial de pasageri – Airbus A380.

Porsche Cayenne și Airbus A380 Air France

Porsche-Cayenne-Airbus-A380-Air-France -1

Contrastul dintre cele două mașini a fost uimitor. Un Porsche Cayenne (4,8 metri lungime) a fost conectat la cea mai mare aeronavă de pasageri din lume, Airbus A380 (73 m lungime), prin intermediul unui sistem special de remorcare, care se află standard la Cayenne.

Porsche-Cayenne-Airbus-A380-Air-France -2

Recordul mondial a fost stabilit de un Cayenne S Diesel, cu 385 CP și cuplu de 850 Nm. Exercițiul a fost apoi repetat cu un Porsche Cayenne Turbo S. Șoferul-tehnician Porsche a fost Richard Payne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.