blank

Un Olandez, care a folosit o țigară electronică pe un zbor Transavia, a fost arestat în Grecia!

0 63

Un turist olandez a fost arestat pe aeroportul din Kos după ce a fost surprins fumând o țigară electronică în timpul unui zbor Transavia. Incidentul a avut loc pe zborul către insula elenă, a confirmat un purtător de cuvânt al Transavia.

Tânărul de 25 de ani a fost avertizat în mod repetat să nu mai vapeze: ”Fumatul la bord, inclusiv folosirea țigărilor electronice, este interzis ”, a subliniat un purtător de cuvânt. Echipajul a raportat incidentul, iar bărbatul a fost predat autorităților locale imediat după sosire. „ Acest tip de comportament pune în pericol siguranța pasagerilor ”, a spus Transavia.

Fumatul de țigări, inclusiv variantele electronice, a fost interzis în avioane încă din anii 1990. Această regulă a fost implementată pentru a preveni pericolele de incendiu. „ Alarma de fum se poate declanșa. Este periculos și, prin urmare, strict interzis ”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Transavia.

Incidentul de pe zborul spre Kos este un eveniment rar. „ Asemenea rapoarte nu sunt comune ”, a spus purtătorul de cuvânt. „ Pasagerii știu în general că fumatul la bord nu este permis. Echipajul nostru este instruit să răspundă rapid și să gestioneze astfel de situații .”

Fumatul la bord poate duce la amenzi și dosar penal. În multe țări, inclusiv în Grecia, contravenienții se pot confrunta cu amenzi de mii de euro. Nu este clar dacă olandezul va trebui să plătească o amendă atât de mare. Poliția greacă din Kos nu a fost disponibilă pentru comentarii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.