Un elicopter s-a prăbușit în Columbia. Vezi cum a scăpat pilotul!

0 113

Un elicopter s-a prăbușit în Columbia și cel puțin o persoană a scăpat printr-un turn de antenă după ce aeronava s-a încurcat în cabluri la scurt timp după decolare.

Pe 26 februarie, un elicopter Bell 206L-3, cu înmatriculare HK4810, a rămas blocat între un turn de antenă și o clădire după ce a decolat de pe un heliport din cartierul Manrique, în orașul columbian Medellín.

Din motive încă necunoscute, aeronava și-a pierdut stabilitatea, a scăpat de sub control și a lovit turnul de antenă, rămânând prinsă între acesta și clădire. Până în prezent, starea de sănătate a celor 6 ocupanți ai elicopterului, inclusiv 5 pasageri și pilot, este necunoscută.

Direcția Tehnică pentru Investigarea Accidentelor din Columbia a indicat prin intermediul rețelelor de socializare că va investiga ce s-a întâmplat.

În imaginile din următorul videoclip, care circulă pe rețelele de socializare, este posibil să se vadă aeronava decolând și, la scurt timp, învârtindu-se până se prăbușește. De asemenea, se poate observa că cel puțin o persoană reușește să iasă din elicopter agățându-se de turn.

Leave A Reply

Your email address will not be published.