blankblank

Un copil de 10 ani, găsit mort în incinta trenului de aterizare la un avion Air France

0 2.680

Marți, 8 ianuarie 2020, cadavrul unui tânăr de 10 ani a fost descoperit în incinta trenului de aterizare la un avion Air France. Un oficial Air France a confirmat că aeronava a zburat de la Abidjan, Coasta de Fildeș, Africa de Vest spre Paris.

Air France confirmă: trupul neînsuflețit al unui tânăr de aproximativ 10 ani a fost descoperit în incinta trenului de aterizare al avionului care a efectuat zborul AF703 Abidjan (ABJ) – Paris-Charles de Gaulle, pe 7 ianuarie 2020.

Un copil de 10 ani, găsit mort în trenul de aterizare al unui avion

Avionul despre care vorbim este un Boeing 777-300ER, indicativ F-GSQY, Air France. Acesta a decolat din Abidjan în jurul orei 22:50, 7 ianuarie, și a aterizat la Paris la 06:05, pe 8 ianuarie 2020.

Există o anchetă în desfășurare cu privire la decesul acestei persoane. Din păcate, Sunt breșe de securitate în cadrul aeroporturilor din Africa. Nu este caz singular sau izolat.

În ultimii ani, tot mai mulți cetățeni din Africa își riscă viața și aleg să călătorească în cala avioanelor sau în incinta trenului de aterizare spre o destinație europeană, în speranța unui trai mai bun. În 2012, a fost gasit un cadavru in incinta trenului de aterizare la un 747 British Airways.

Leave A Reply

Your email address will not be published.