Un Boeing 717 Delta Air Lines a ieșit de pe pistă la Pittsburgh (foto)

0 2.521

Pe 10 februarie 2021, înainte de decolare, un Boeing 717 Delta Air Lines a derapat de pe calea de rulare la Aeroportul Internațional Pittsburgh.Aeronava în vârstă de 18 ani, înmatriculată N998AT, era pe punctul de a decola spre Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson, ca zbor DL2231. Din nefericire, a alunecat de pe calea de rulare Foxtrot, care este adiacentă pistei 10R.

La bordul avionului Boeing 717 Delta Air Lines se aflau 77 de persoane, nu au fost răniți. În urma incidentului aviatic, echipele Delta au lucrat cu autoritățile aeroportuare pentru a transporta pasagerii la terminal în deplină siguranță.

Un Boeing 717 Delta Air Lines a ieșit de pe pistă la Pittsburgh

Pasagerii au declarat că au rămas blocați în avion timp de 3 ore, timp în care echipele de intervenție au căutat cea mai bună soluție de a evacua aeronava, ținând cont și de faptul că aceasta era înclinată.

Un Boeing 717 Delta Air Lines a ieșit de pe pistă la Pittsburgh

Nu au putut fi folosite ușile frontale pentru că botul avionului era suspendat deasupra unei pante. În schimb s-au folosit scări pentru evacuarea prin partea din spate a aeronavei.

Un Boeing 717 Delta Air Lines a ieșit de pe pistă la Pittsburgh

Incidentul nu a perturbat activitatea Aeroportului Internațional Pittsburgh. Serviciul Național Meteorologic a raportat zăpadă slabă în momentul incidentului, dar și condiții de ceață și vizibilitate redusă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.