Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Un avion SunExpress a aterizat de urgenţă pe Otopeni

0 426

Update: Avionul a decolat spre Ankara la ora 21.55. În aeronavă au fost îmbarcaţi şi cei doi agresori, dar cu pază asigurată de serviciile de la Bucureşti, la cererea operatorului aerian.

Un avion Boeing 737 al companiei SunExpress, de pe ruta Frankfurt – Ankara, a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, marţi seară, după ce un steward a fost agresat fizic de un pasager, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii aeroportului. Unele informaţii spun însoţitorul ar fi fost înjunghiat, dar este în afara oricărui pericol.

Avionul a solicitat permisiunea de aterizare la ora 18.40. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, stewardul ar fi fost agresat, de fapt, de doi pasageri, cel mai probabil de origine turcă, aceştia urmând să fie audiaţi în incinta aeroportului. Avionul îşi va relua zborul, probabil, în această seară!

În urma audierilor se va stabili şi cauza incidentului!

Leave A Reply

Your email address will not be published.