blank

“Prinde din zbor biletul norocos” de la Carpatair

0 644

Carpatair, compania aeriană full-service cu hub la Timişoara, a lansat în perioada de vară 2012 campania “Prinde din zbor biletul norocos”. Fiecare pasager care achiziţionează un bilet de avion online pe website-ul companiei www.carpatair.com, în perioada campaniei 22 mai – 20 iulie 2012, poate câştiga premiile puse în joc.

Pentru validarea participanţilor în concurs este necesară completarea corectă şi integrală a formularului aflat pe pagina dedicată campaniei: .

Marele premiu este un city break la alegere pe orice ruta operată de Carpatair şi bilete de avion dus-întors, valabile până la finalul anului. În plus, participanţii pot câştiga premiile lunare şi cele săptămânale oferite de către Partenerii Carpatair: Farmec, Ingersoll, Preciosa, Mondial Assistance, ETA 2 U etc.

Campania “Prinde din zbor biletul norocos” continua seria campaniilor de fidelizare lansate in 2011, prin care ne propunem sa recompensam pasagerii frecventi care aleg sa isi achizitioneze biletele de avion pe website-ul Carpatair”

a declarat Paula Ardelean, Vice-preşedinte Marketing & Vânzări Carpatair.

Leave A Reply

Your email address will not be published.