Un avion Dana Air s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos, Nigeria (video)

0 149

Un avion Dana Air, cu 150 de pasageri la bord (noile informaţii spun că erau 147 pasageri şi 6 membri ai echipajului), s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos, Nigeria. Avionul a lovit o clădire cu două etaje. La momentul impactului a izbucnit şi un incendiu. Nigerian Civil Aviation Authority a declarat că nu sunt şanse să existe supravieţuitori.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Cartierul se află în apropierea aeroportului din Lagos. Vremea, la momentul accidentului, era frumoasă şi însorită, scrie BBC. foto: http://www.cknnigeria.com

AirHelp get compensation

Nigeria face parte din tările africane unde siguranţa în aviaţia civilă este slabă. Se fac eforturi pentru a se ridica standardele de siguranţă şi securitate, mai ales după 2005 când au avut loc mai multe accidente grave. Acest accident grav vine la nici 24 de ore după ce un avion cargo a ieşit de pe pistă, per aeroportul Kotoka International Accra, Ghana, şi a intrat într-un autobuz. 10 persoane din autobuz au decedat în urma impactului!

Aeronava prăbuşită a fost un McDonnell Douglas MD-83. Încă nu se ştiu cauzele accidentului înregistrat mai devreme în Lagos, Nigeria!

Încă se mai fac cercetări cu privire la accident, dar primele rezultate spun că aeronava ar fi lovit liniile de alimentare electrică şi apoi s-a prăbuşit peste clădirea din apropierea aeroportului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »