blank

Un Airbus A380 Emirates înflorește la Dubai Miracle Garden

Emirates a făcut echipă cu Dubai Miracle Garden pentru a construi cea mai mare instalație florală din lume. Aceasta are forma unui Airbus A380 Emirates și este acoperită cu peste 500.000 de flori proaspete și plante vii.

Airbus A380 Emirates înflorește la Dubai Miracle Garden

Florile si plantele folosite pentru instalația ”vie” A380 Emirates au fost crescute în mod natural și recoltate din pepiniera Dubai Miracle Garden. Au fost folosite șapte soiuri de flori, inclusiv Petunia, Coleus, Galbenele (Tagetes), Snapdragon (Antirrhinum), Viola, Geranium (Pelargonium) și Gaillardia (Gaillardia aristata).

Peste 9000 de flori și plante formează logo-ul Emirates, iar 100 000 de flori au fost folosite pentru a acoperi aripile enorme, care ajung la peste 80,27 metri anvergură.

Peste 200 de oameni au lucrat meticulos 10 ore pe zi, timp de 180 de zile, pentru a îmbrăca structura de oțel de 30 tone, care are forma unui super-jumbo Emirates. Structura are o lungime de peste 72,93 metri. 

Începând cu 27 noiembrie, aeronava din flori va fi expusă publicului. Va putea fi admirată dintr-o platformă specială, care cuprinde două etaje, în centrul Dubai Miracle Garden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.