blank

UEFA Euro 2020, milioane de pasageri la bordurile aeronavelor

0 575

Săptămâna aceasta a avut loc Routes Europe 2019. Evenimentul s-a ținut la Hanovra și a adunat sute de reprezentanți ai companiilor aeriene, aeroporturilor și industriilor conexe.

Printre subiectele abordate a fost și UEFA Euro 2020, cel mai așteptat eveniment fotbalistic al anului 2020. Va fi sărbătorită a 60-a aniversare a competiției.

Thomas PERROT, Mobility Manager at UEFA, a menționat că UEFA EURO 2020 nu înseamnă doar meciuri, ci și milioane de suporteri și pasageri pe zborurile europene. Un astfel de eveniment sportiv înseamnă o oportunitate pentru companiile aeriene, aeroporturi și turism.

UEFA Euro 2020 și milioane de pasageri

UEFA EURO 2020 va aduce în tribune peste 3 milioane de suporteri plus alte 2 milioane de pasageri pe zboruri în perioada competiției fotbalistice.

În 2020, cele 24 de echipe vor juca 51 de meciuri în 12 țări, inclusiv în România. Și să nu uităm că vor mai fi și competițiile Champions League și EUROPA League.

Thomas PERROT recomandă ca operatorii aerieni să lege orașele gazdă la UEFA EURO 2020, să crească frecvențele pe rutele existente și să sporească confortul pasagerilor.

Cât despre aeroporturi, este o portunitate ca să-și crească veniturile prin numărul mai mare de pasageri, dar și prin numărul crescut de zboruri regulate, chartere și chiar VIP. Cât despre turism, cred că este foarte clar că toți acești oameni au nevoie de masă, cazare și transport.

Însă transportul este foarte important. Cu el începe și se termină UEFA EURO 2020. Când vine vorba de evenimente fotbalistice emblematice, meciurile nu au doar 90 de minute.

Leave A Reply

Your email address will not be published.