blank

Turul ofertelor în aviație și turism – 4 august 2021: 20% reducere la Wizz Air; 20% reducere la Blue Air; vacanță în Grecia de la 305 EURO!

0 534

Suntem la a treia ediție a turului printre ofertele din aviație și turism. Încercăm să ne adătăm și să ținem pasul cu promoțiile și ofertele existente pe piață.

Doar astăzi puteți profita de 20% REDUCERE la zborurile selectate , cu plecare până pe 31 octombrie. Bucurați-vă de un city break surpriză în Europa sau planificați un weekend prelungit ori o binemeritată vacanță.

Doar astăzi poți profita de 20% reducere la . Oferta este valabilă pe 4 august 2021, pentru zboruri selectate cu date de călătorie intre 1 – 30 septembrie 2021. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.

 are o ofertă foarte atractivă, cu tarife ce pornesc de la 9.99 euro/segment. În urma verificărilor, am mai validat tariful pe zboruri din București spre Viena, Londra, Milano și Manchester. Pe ruta Timișoara – Milano Bergamo tariful este de 4.99 EURO/segment. Din Oradea, se validează tariful de 9.99 EURO/segmenet spre cele patru destinații: Bologna, Milano Bergamo, Dusseldorf și Londra Stansted.

Paralela45 are o ofertă de vară cu prețuri atractive pentru Grecia, Turcia, Spania și Egipt. De exemplu, pentru o , tariful porneste de la 305 EURO/persoană/sejur 7 nopți (biletul de avion inclus).

Dacă aveți o agenție de turism și doriți ca oferta voastră să apară într-unul dintre articolele noastre săptămânale ”Turul ofertelor în aviație și turism”, vă rugăm să ne scrieți la adresa: sorin[@]airlinestravel.ro. Prima apariție este GRATUITĂ!

Leave A Reply

Your email address will not be published.