Turul ofertelor în aviație și turism – 16 iulie 2021: -30% la Wizz Air; Praga da la 19.99 EURO cu Blue Air; giveaway HiSky; bilete de la 4.99 EURO/segment la RYANAIR!

0 114

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Suntem la a doua ediție a turului printre ofertele din aviație și turism. Încercăm să ne adătăm și să ținem pasul cu promoțiile și ofertele existente pe piață.

Începem în forță cu o super promoție la Wizz Air! Doar astăzi puteți profita de -30% la orice bilet cumpărat. Această promoție este valabilă pe 16 iulie 2021, de la ora 00:00 până la ora 23:59 CEST. Se aplică o reducere de 30% la tarife, excluzând taxa de administrare. Se aplică o reducere de 30% tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 31 iulie 2021. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Blue Air are un preț foarte bun pentru zborurile din / spre Praga. Tarifele pornesc de la 19.99 EURO/segment, preț în care aveți inclusă și o schimbare gratuită a datelor de călătorie (cu mențiunea că se plătește diferența de tarif la biletul de avion). În prezent, nu există restricții de călătorie între România și Cehia.

HiSky are un giveaway special pentru cei cu dor de Lisabona! Participă și câștigă un bilet gratuit pe destinația Cluj – Lisabona sau unul pe destinația Lisabona – Cluj. Ziua zborului o alegi chiar tu! Extragerea va avea loc pe 19 iulie. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook Hisky!

Altex în parteneriat cu una dintre cele mai mari agenții touroperatoare din România, Karpaten Turism, lansează un nou serviciu, Altex Travel, prin care clienţii au posibilitatea să-şi aleagă vacanţele mult visate, direct în magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online pe www.altextravel.ro

RYANAIR are o ofertă foarte atractivă, valabilă până pe 21 iulie, cu tarife ce pornesc de la 4.99 EURO/segment. Călătoriile trebuie să fie programate până la 31.10.2021. În urma verificărilor, am descoperit tarifele de 4.99EURO/segment pe ruta Oradea – Düsseldorf Weeze. Prețuri bune sunt și din București spre Viena (de la 9.99 EURO); Manchester (de la 9.99 EURO); Bruxelles (de la 11.25 EURO). Din Timișoara se poate zbura la 9.99 EURO/segment spre Milano. Găsiți tarife de la 9.99 EURO/segment și pe ruta Cluj – Londra Stansted.

Dacă aveți o agenție de turism și doriți ca oferta voastră să apară într-unul dintre articolele noastre săptămânale ”Turul ofertelor în aviație și turism”, vă rugăm să ne scrieți la adresa: sorin[@]airlinestravel.ro. Prima apariție este GRATUITĂ!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.