Turkish Airlines ia în calcul să zboare din Timișoara, Iași sau Brașov.

1 730

Reprezentanţii companiei Turkish Airlines, în frunte cu Ali Armagan Otlak, director general, au mers la Timişoara să discute despre posibilitatea introducerii unei curse aeriene spre şi dinspre Istanbul, anunță adevarul.ro.Discuţiile de la Consiliul Judeţean Timiş, coordonate de vicepreşedintele Alexandru Proteasa, au fost precedate de o întâlnire a delegaţiei companiei Turkish Airlines cu reprezentanţi din conducerea Aeroportul International Timisoara şi au vizat inclusiv cursele charter, interesante pentru agenţiile de turism timişorene. 

În momentul de faţă, compania turcă analizează avantajele oferite de trei aeroporturi din România (Timişoara, Braşov şi Iaşi), urmând să aleagă un singur oraş. Nu s-a menționat anul în care Turkish Airlines dorește să lanseze a patra rută spre România, după București, Constanța și Cluj, dar cu siguranță nu va fi prea curând spre Brasov.

În contextul actual, Aeroportul Internațional Timișoara are mari șanse să fie câștigător și are cele mai mari șanse să fie conectat cu Aeroportul Internațional Istanbul prin zboruri directe operate de Turkish Airlines. Totodată, la Aeroportul din Timişoara există un plan de extindere care va aduce doar beneficii pentru eventualii operatori. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.