Turkish Airlines, compania cu cele mai multe zboruri lung-curier operate zilnic în pandemie.

0 633

În prezent, Turkish Airlines este compania aeriană cu cele mai multe zboruri lung-curier operate zilnic în pandemie. Eurocontrol a prezentat un raport cu privire la zborurile lung-curier operate de companiile aeriene legacy.

Conform raportului, Turkish Airlines continuă să opereze până la 600 de zboruri zilnice, continuând să-și extindă rețeaua operațională în funcție de oportunități.

Turkish Airlines, compania cu cele mai multe zboruri lung-curier

În ciuda noilor variante de COVID care provoacă haos în întreaga lume, Turkish Airlines a depus eforturi pentru a menține conectivitatea vitală atât pentru pasageri, cât și pentru cargo la nivel global.

În săptămâna 18 – 24 februarie, Turkish Airlines a operat în medie 603 zboruri pe zi. Deși a înregistrat o scădere cu 52% față de aceeași perioadă a anului 2019, este semnificativ peste celelalte companii aeriene din Europa. Air France, de exemplu, a operat în medie 359 de zboruri pe zi, în timp ce British Airways a scăzut cu 89% față de 2019, la doar 102 zboruri zilnice.

Turkish Airlines, compania cu cele mai multe zboruri

În timpul crizei pandemiei din 2020, Turkish Airlines a realizat ceea ce majoritatea celorlalte companii aeriene nu au putut. A menținut o rețea operațională robustă, a evitat concedierea personalului și nu a primit sprijin financiar de la guvern.

Leave A Reply

Your email address will not be published.