Tunisia va elimina restricțiile de călătorie pentru cei vaccinați

0 370

Oficialii din Tunisia au confirmat ridicarea restricțiilor de călătorie pentru cei complet vaccinați sau cei care au trecut prin boală cu cel puțin șase săptămâni înainte de data plecării. Aceștia nu vor mai trebui să se autoizoleze la intrarea pe teritoriul tunisian și nici să prezinte un rezultat negativ al unui test PCR.Călătorii britanici vaccinați vor trebui să prezinte un certificat oficial de la NHS care să confirme faptul că au primit ambele doze de vaccin. De asemenea, toți cei care doresc să călătorească în Tunisia și care au trecut prin boală, vor trebui să prezinte un certificat medical acordat de autoritățile sanitare competente.

Tunisia va elimina restricțiile de călătorie pentru cei vaccinați.

Toți ceilalți călători cu vârsta peste 12 ani trebuie să prezinte un test PCR negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de a călători în Tunisia și să se autoizoleze pentru o perioadă de șapte zile. Testele rapide vor fi efectuate, în continuare, la sosire, iar cei ce vor prezenta rezultate pozitive vor trebui să stea în carantină în centre dedicate.

Există și excepții de la această regulă. Călătorii vor putea să evite autoizolarea dacă fac parte dintr-o călătorie organizată. Aceștia vor trebui să rămână în grupul lor, folosind transportul și cazarea pre-rezervate, și să respecte protocoalele oficiale Covid-19.

Noile reguli de călătorie vor intra în vigoare în această săptămână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.