TTR 2018: Promoție Paradis Vacanțe de Vis la pachetele cu avionul pentru litoralul românesc

În perioada 22-25 februarie 2018, va avea loc Târgul de Turism al României. Peste 270 de agenții din 15 țări își vor expune ofertele în fața celor ce doresc să-și facă planurile de vacanță pentru acest an.

0 803

Printre expozanți va fi și Agenția “Paradis Vacanțe de Vis”, care va veni cu cele mai bune oferte pentru litoralul românesc.

Având un portofoliu bogat cu peste 400 de unități de cazare și parteneriate cu operatori aerieni, Paradis Vacanțe de Vis va oferi cea mai interesantă gama de pachete pentru turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în România.

Promoție Paradis Vacanțe de Vis

Pentru al doilea an consecutiv, vor fi pachete cu avionul din Cluj, Oradea și Timișoara. Astfel, turiștii pot ajunge în mai puțin de o oră pe la Constanța. Înseamnă confort sporit și economie de timp pentru turiști.

Totodată, Agenția “Paradis Vacanțe de Vis” are reprezentanți în toate stațiunile de pe litoral, cu scopul de a rezolva urgent eventualele probleme pe care turiștii le reclamă.

Urmărind aceeași politică de satisfacere a nevoilor turistului modern, agenția a dezvoltat două noi concepte:
– Day Trips, care a reușit în ultimii ani să creeze o nouă piață în industria turistică de pe litoral: excursiile de o zi. Croazierele de o zi în Delta Dunării sau excursiile la castelul de la Balcic (Bulgaria) au ținut capul de afiș al sezonului trecut, un interes deosebit manifestându-se din partea turiștilor străini și pentru excursiile la București sau serile tradiționale românești / grecești.

– Parcul de aventură “Paradis Land Neptun”, singura investiție a unei agenții de turism dedicată dezvoltării segmentului de agrement pe litoral. Cu peste 14 trasee de aventură și cățărare prin copaci, care îmbină pregătirea fizică cu atenția și concentrarea, dispuse pe grupe de vârstă, dedicate atât copiilor cât și adulților, parcul a devenit în scurt timp un pol de atracție pentru turiștii aflați pe litoral.

Pachete cu avionul pentru litoralul românesc

În perioada 22-25 februarie, în cadrul târgului, vă puteți întâlni cu echipa “Paradis Vacanțe de Vis” în pavilionul B2 standurile 14-15. Agenții de turism vă vor consilia în alegerea vacanței.

Agenția a pregătit pentru această ediție numeroase surprize, reduceri substanțiale la tarifele de cazare, pachete cu avionul de la Cluj, Timișoara sau Oradea în care copiii pot zbura gratuit spre litoral.

În premieră pentru voi anunțăm și 3 oferte foarte bune pe care le puteți achiziționa de la târg:

Hotel Dorna 3*** Mamaia – 1549 lei/persoană (7 nopți cazare cu all inclusiv + bilet de avion + transfer)
Hotel Central 3*** Mamaia – 1399 lei/persoană (7 nopți cazare cu mic dejun + bilet de avion + transfer)
Club Dunărea 3*** Eforie Nord – 1049 lei/persoană (7 nopți cazare cu mic dejun + bilet de avion + transfer)

Va fi și o tombolă cu premii atractive. Veți putea câștiga sejururi de 5 nopți, pentru două persoane pe litoral.

În plus, orice participant la TTR 2018 va beneficia de intrare gratuită la târg, împreună cu familia, dacă achiziționează un pachet de vacanță de la standul Paradis Vacanțe de Vis, Pavilionul B2 standurile 14-15! Prețul biletelor se va reduce din factura de vacanță.

Oferta completă pentru litoralul românesc o veți găsi pe site-ul www.paradistours.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.