Tribunalului din Italia (TAR) dă câștig de cauză companiei Wizz Air

0 270

Wizz Air salută decizia Tribunalului din Italia (TAR) care, la fel ca decizia trecută, permite companiei să continue actuala sa politică de bagaje.

Odată cu această decizie, instanța a suspendat ordinul anterior al Autorității Italiene privind Concurența (AGCM), care obliga compania aeriană să își suspende politica privind bagajul și să plătească o amendă de 1 milion de euro.

Wizz Air câștigă procesul la Tribunalul din Italia

Politica de bagaje Wizz Air garantează tuturor pasagerilor să aducă la bord un bagaj gratuit pe toate zborurile companiei, începând cu 1 noiembrie 2018.

Noua politică este foarte flexibilă, deoarece le permite clienților să aleagă între mai mult de 50 de variante de bagaje de mână gratuite sau de cală, în funcție de preferințele lor individuale.

Wizz Air consideră că această abordare transparentă și clară a politicii privind bagajele va contribui la o îmbarcare mai confortabilă și mai rapidă, la o experiență mai bună a pasagerilor și, în același timp, la creșterea punctualității.

Având mai multă siguranță că bagajele au loc la bordul aeronavelor, precum și o selecție mai largă de opțiuni privind greutatea și mărimea bagajelor, pasagerii pot alege de acum dintr-o paletă de preferințe fără precedent.

Leave A Reply

Your email address will not be published.