Trei luni consecutive pe plus la TAROM

TAROM va încheia sezonul de vară pe plus. Pierderea companiei s-a redus cu aproximativ 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce veniturile au crescut cu peste 25%.

0 414

“Rezultatele pozitive obținute de TAROM în 2018 ne repun pe drumul cel bun. Am reușit să reducem la jumătate ce s-a pierdut în 2017, asta în condițiile în care prețul combustibilului a crescut exponențial. TAROM a demonstrat în acest an că este o companie puternică și credibilă în piață”, a subliniat directorul general TAROM, Werner Wolff.TAROM raportează cele mai bune rezultate financiare din ultimii 4 ani. Creșterea veniturilor cu 25% față de acceași perioadă a anului trecut le oferă încredere în strategia companiei și măsurile din ultima perioadă.

3 luni pe plus la TAROM

TAROM a plătit mai mult pe combustibil față de anul trecut peste de 49.700.000 lei. Prețul kerosenului a crescut cu 30% pe piața europeană față de 2017. Creșterea totală a cheltuielilor cu combustibilul ajunge, pentru compania TAROM, la 34%.
La aproape 64 de ani de existență, compania TAROM transmite, din nou, un mesaj de încredere în piață. Retehnologizarea companiei, prezența din ce în ce mai activă pe piață, reînnoirea flotei și deschiderea de noi rute sunt măsuri concrete care revitalizează TAROM.

Indicatori pozitivi TAROM:
– Creșterea numărului de pasageri cu 21%
– Creșterea factorului de încărcare cu 5%
– Rute noi deschise în 2018: 14
– Două aeronave nou intrate în flotă (luna iunie 2018)
.

Leave A Reply

Your email address will not be published.