blank

Trei aeronave Qatar Airways au decolat spre India cu ajutoare umanitare

0 439

Trei aeronave Boeing 777 aparținând Qatar Airways Cargo, au plecat astăzi spre India, transportând aproximativ 300 de tone de provizii medicale pentru a sprijini eforturile medicale împotriva răspândirii COVID-19. Cele trei zboruri au decolat unul după altul spre Bengaluru, Mumbai și New Delhi, ca parte a inițiativei QQ Airways Cargo WeQare.

Directorul Executiv al grupului Qatar Airways, Excelența Sa, domnul Akbar Al Baker, a declarat: „După ce am văzut cu mare tristețe impactul pe care acest val ulterior de infecții COVID-19 l-a avut asupra oamenilor din India, am știut că trebuie să facem ceva pentru a ajuta India și pentru a sprijini lucrătorii curajoși din domeniul sănătății din țară.”

Transportul de marfă a inclus echipamente EPI, canistre de oxigen și alte articole medicale esențiale, dar și donații făcute de persoane fizice și companii din întreaga lume, pe lângă comenzile de marfă deja existente.

Trei aeronave Qatar Airways au decolat spre India cu 300 de tone de provizii medicale.

Qatar Airways a devenit prima companie aeriană globală din lume care a obținut prestigioasa clasificare de siguranță a companiilor aeriene de 5 stele COVID-19 de la Skytrax. Acest lucru urmează succesului recent al HIA ca primul aeroport din Orientul Mijlociu și Asia care a primit 5 stele Skytrax COVID-19 Safety Safety Rating.

Aceste recunoașteri asigură pasagerii din întreaga lume că standardele de sănătate și siguranță ale companiilor aeriene sunt la cel mai înalt nivel posibil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.