Travelminit.ro se pregătește de Black Friday: reduceri de până al 50% pentru cazare în România!

0 743

În ciuda valului pandemic ce a lovit România în această perioadă și a măsurilor restrictive luate de autorități, hotelierii din România au pregătit reduceri de până la 50% cu ocazia perioadei de Black Friday și își propun astfel să salveze sezonul de toamnă prin prețuri mai mici.

Platforma hotelieră online Travelminit.ro pregătește pentru toamna aceasta cea mai complexă campanie de Black Friday de până acum, cu reduceri de până la 50% și oferte speciale la cazări din toată România.

Reduceri de până al 50% pentru cazare în România!

Campania de Black Friday debutează oficial pe Travelminit.ro pe 12 noiembrie, însă cei care se abonează de-acum sau care sunt deja abonați la newsletter-ul Travelminit vor putea avea acces la promoțiile avantajoase cu o zi înainte, pe 11 noiembrie. Și asta nu este tot. Vestea bună e că pachetele disponibile în cadrul campaniei Black Friday vor fi valabile chiar și în 2022, astfel că, dacă turiștii nu pot sau nu doresc să călătorească acum, pot achiziționa ofertele pentru anul viitor, profitând de reduceri semnificative.

Lista completa a ofertelor se va regăsi pe promotii.travelminit.ro!

De asemenea, este important de precizat faptul că ofertele vor fi disponibile la cazări din toate regiunile din România, de la orașele montane și până la stațiunile de pe litoralul românesc, de la satele transilvănene până la destinațiile rustice din Maramureș și Bucovina.

În plus, gama facilităților și a serviciilor puse la dispoziție de unitățile de cazare pentru pachetele de Black Friday este una foarte variată, incluzând, printre altele, acces la SPA, ciubăr, grătar, terenuri de sport, loc de joacă și nu numai. Ofertele sunt gândite atât pentru familii sau grupuri mari, cât și pentru cupluri.

Pachetele de Black Friday sunt disponibile și cu voucherele de vacanță

O altă veste bună pentru cei care își doresc să se bucure de un sejur în țară în perioada următoare este că ofertele de Black Friday pe Travelminit.ro vor putea fi achiziționate și cu voucherele de vacanță, inclusiv cu cele rămase nefolosite din anii trecuți (2019 și 2020), care vor expira la finalul lui 2021.

Am pregătit pentru voi pagina dedicată pentru Black Friday Turism 2021!

Leave A Reply

Your email address will not be published.