Transaero Airlines a comandat patru aeronave Boeing 787 Dreamliner

0 130

Transaero Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriane din Rusia, a semnat un contract pentru patru aeronave Boeing 787 Dreamliner. Ceremonia de semnare a fost una mai specială, evenimentul având loc la bordul unei aeronave 787 aflată în zbor pentru un test demonstrativ. Valoarea comenzii se ridică la suma de 744 milioane dolari, avioanele fiind cumpărate la preţul de listă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Rusia a jucat un rol important în dezvoltarea proiectului Boeing 787 Dreamliner. Inginerii de la Moscow Boeing Design Center au creat o serie de elemente cheie pentru 787 Dreamliner, iar în prezent producătorul rus VSMPO-AVISMA furnizează piese din titan pentru avionul revoluţionar.

AirHelp get compensation

Transaero a fost prima companie aeriană privată din Rusia, înfiinţată în 1991. Transaero, de asemenea, a fost prima companie din Rusia de care a introdus un avion Boeing în flota sa. Operatorul aerian a început să folosească aeronave Boeing 737 din 1993. Astăzi, Transaero este una dintre cele mai mari companii aeriene din Rusia şi operează aeronave Boeing 737, 747, 767 şi 777.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »