blank

Transaero Airlines a comandat patru aeronave Boeing 787 Dreamliner

0 795

Transaero Airlines, una dintre cele mai mari companii aeriane din Rusia, a semnat un contract pentru patru aeronave Boeing 787 Dreamliner. Ceremonia de semnare a fost una mai specială, evenimentul având loc la bordul unei aeronave 787 aflată în zbor pentru un test demonstrativ. Valoarea comenzii se ridică la suma de 744 milioane dolari, avioanele fiind cumpărate la preţul de listă.

Rusia a jucat un rol important în dezvoltarea proiectului Boeing 787 Dreamliner. Inginerii de la Moscow Boeing Design Center au creat o serie de elemente cheie pentru 787 Dreamliner, iar în prezent producătorul rus VSMPO-AVISMA furnizează piese din titan pentru avionul revoluţionar.

Transaero a fost prima companie aeriană privată din Rusia, înfiinţată în 1991. Transaero, de asemenea, a fost prima companie din Rusia de care a introdus un avion Boeing în flota sa. Operatorul aerian a început să folosească aeronave Boeing 737 din 1993. Astăzi, Transaero este una dintre cele mai mari companii aeriene din Rusia şi operează aeronave Boeing 737, 747, 767 şi 777.

Leave A Reply

Your email address will not be published.