Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Ryanair doreşte să deschidă terminal pe aeroportul militar Paris – Vatry

0 295

Michael O’Leary, chief executive Ryanair, are un mod mai ciudat de a conduce cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa. Pot spune că are un stil mai agresiv. Mereu caută oportunităţi şi este genul de om pe care-l dai afară pe uşă şi intră pe geam.

Mai nou, a declarat că intenţionează să deschidă un terminal pe fostul aeroport militar din zona Paris – Vatry. Acesta ar urma să fie folosit în special pentru turiştii care doresc să ajungă foarte repede la Disneyland. Aeroportul se află la aproximativ 110 Km de periferia Parisului şi Disneyland, iar drumul ar dura aproximativ o oră.

Pentru început, doar cei din Marea Britanie ar putea fi norocoşi, dar trebuie să accepte să călătorească cu escală la Marsilia, Porto sau Stockholm. Cursele direct ar putea fi introduse doar dacă acţiunea aceasta se dovedeşte profitabilă.

Stelios Haji-Ioannou, fondator EasyJet, a criticat acest zbor spunând că este unul „de nicăieri spre nicăieri”. Şi mie mi se pare uşor deplasată această idee, iar Michael O’Leary probabil că nu mai ştie ce să facă pentru a mai câştiga o nouă rută. Rămâne de văzut dacă va reuşi să-şi ducă planul până la capăt!

Leave A Reply

Your email address will not be published.