Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Trafic normal pe aeroporturile din București (6 februarie 2020)

0 366

UPDATE 09:30 TAROM a anulat zborurile RO711 (București – Iași), RO701 (București – Iași), RO702 (Iași – București) și RO712 (Iași – București). Și Air Serbia a anulat zborurile Belgrad – București – Belgrad (JU646 / JU647).

Traficul se desfășoară normal pe aeroporturile capitalei, fără probleme de operare. Pe tot parcursul nopții de 5 spre 6 februarie 2020, utilajele CNAB au intervenit pe suprafața de mișcare a aeroporturilor din București (piste, platforme și căi de rulare), astfel încât s-a putut opera continuu și în siguranță.

S-au înregistrat întârzieri de până la 70 minute, la decolare, generate de obligativitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare și, punctual, de operațiunile de handling la sol îngreunate de condițiile meteorologice.

blank

Nu au fost curse anulate sau rerutate din cauza condițiilor meteo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.