TOP 5 cele mai bune hoteluri din lume

0 232

Am scris despre cele mai luxoase hoteluri din lume, dar asta nu înseamnă că sunt și cele mai bune. Numeroase studii și sondaje au demonstrat că uneori cele mai bune hoteluri sunt total diferite de cele mai luxury dintre ele. Asta înseamnă că nu este suficient ca un hotel să arate bine, să fie premium, ci trebuie să aibă și serviciile pe măsură.


Cele mai bune hoteluri

Conform unui sondaj realizat de travelandleisure.com, a reieșit că cele mai bune hoteluri din lume se regăsesc pe toate continentele lumii, mai puțin la Polul Nord și Polul Sud :). Și mai interesant este faptul că 4 dintre aceste hoteluri se află în Europa. Vă invităm să le descoperiți într-o frumoasă lectură, mai jos!

Rosewood Castiglion del Bosco, Montalcino, Italia

Rosewood Castiglion del Bosco, Montalcino, Italia
Rosewood Castiglion del Bosco, Montalcino, Italia

Conform sondajului, cel mai bun hotel / resort din lume se află în Italia. Cu un scor aproape de perfecțiune – 99.25, Rosewood Castiglion del Bosco ocupă poziția fruntașă în topul celor mai bune hoteluri. Vorbim de un resort generos ca suprafață, aflat în inima Toscanei din Italia, la Montalcino. Această proprietate veche de secole, înconjurată de podgorii ondulate și pini falnic, oferă o experiență memorabilă oaspeților. Drept dovadă stă și scorul obținut.

În cadrul resortului există o cramă Brunello di Montalcino, o școală de gătit, terenuri de tenis, un centru spa care se concentrează pe tratamente pentru odihna și chiar și o mică biserică cu acoperiș de teracotă. 

Puteți opta să vă cazați într-unul dintre cele 19 apartamente prevăzute cu terasă sau puteți alege o vilă cu șase dormitoare, terasă și piscină privată. Există și o suită generoasă, prevăzută cu un dormitor și cameră de zi, aflată la etajul 1 sau 2 ale celor 11 vile din complex. Prețurile sunt pe măsura frumuseții locului și al serviciilor oferite de acest resort. Mai multe informații pe site-ul oficial rosewoodhotels.com!

Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, Santorini, Grecia

Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, Santorini, Grecia
Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, Santorini, Grecia

Situat la 2 km de Fira, hotelul tip boutique Grace Santorini este o proprietate exclusivistă premiată, care oferă camere de lux. Se află în zona mai liniștită a Insulei Santorini, de unde puți admira apusuri uimitoare. Acest hotel are 20 de camere de lux, concepute pentru liniște și relaxare, pentru momente intime. Puteți beneficia de dimineți splendide și meditative, admirând apele albastre ale Mării Egee sau puteți să vă scufundați în piscina de pe stâncă. Acest hotel are o piscină infinită (infinity pool), iar oaspeţii pot beneficia de tratamente spa în cameră.

Grace Hotel, Auberge Resorts Collection, din Santorini, Grecia, a obținut 99.22 puncte din 100 posibile, ceea ce-l face să fie pe poziția secundă în acest top al celor mai bune hoteluri din lume. Prețul este pe măsura serviciilor și priveliștii :). Mai multe detalii, pe aubergeresorts.com!

Waldorf Astoria Maldive Ithaafushi, South Malé Atoll, Maldive

Waldorf Astoria Maldive Ithaafushi
Waldorf Astoria Maldive Ithaafushi

Poziția a treia în topul celor mai bune hoteluri din lume este din Maldive. Waldorf Astoria Maldive Ithaafushi, South Malé Atoll, Maldive, se află la 45 de minute de mers cu iahtul de la aeroportul din Male. Cele 119 vile ale resortului oferă turiștilor tot ce e mai frumos pentru turiști: priveliști minunate la apele turcoaz ale oceanului, piscină privată și majordom dedicat. Clienții au cotat Waldorf Astoria Maldive Ithaafushi, South Malé Atoll, Maldive, la 99.11 puncte din 100 posibile. Mai multe informații, pe waldorfastoriamaldives.com/.

One&Only Reethi Rah, North Malé Atoll, Maldive

One&Only Reethi Rah, North Malé Atoll, Maldive
One&Only Reethi Rah, North Malé Atoll, Maldive

Pe una dintre cele mai mari insule din Maldive, cea mai grea sarcină este să alegi una dintre vilele plină de farmec deasupra apei, cu plase de catamaran deasupra Oceanului Indian, unele cu piscine infinite sau o vilă elegantă pe plajă, înconjurată de vegetație tropicală și nisip alb orbitor. One & Only Reethi Rah se află pe atolul Malé Nord din arhipelagul insulelor Maldive. Acest refugiu tropical luxos are vedere la Oceanul Indian şi oferă o piscină infinită, acces gratuit la conexiunea WiFi şi o plajă privată liniştită. Acest resort a primit 98.93 puncte din 100 posibile. Mai multe, pe oneandonlyresorts.com!

Royal Mansour Marrakech, Maroc

Royal Mansour Marrakech, Maroc
Royal Mansour Marrakech, Maroc

Amplasată între zidurile cu etaje ale medinei energice a orașului, această întindere de 12 acri funcționează aproape ca un oraș în sine, cu cele 53 de riad-uri private concepute în plăci de mozaic, covoare groase și mobilier artizanal, plus o piscină spațioasă în aer liber, grădini parfumate, și mese cu stele Michelin. Poziția a cincea e ocupată de acest minunat hotel resort din Maroc, având nota de 98.93. Mai multe informații, pe www.royalmansour.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.