blank

ASUS lansează Zenbook 17 Fold OLED

1 498

Laptopul unic Zenbook 17 Fold OLED va fi disponibil la nivel mondial începând din al patrulea trimestru din 2022, la un preț începând de la 3999 Euro, oferind inovații într-un format unic.

ASUS a anunțat astăzi mult-așteptatul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), dezvăluind în același timp inspirația, povestea designului, specificațiile, prețurile și disponibilitatea acestuia în cadrul lansării virtuale a lui Zenbook 17 Fold OLED și a evenimentului pentru presă The Incredible Unfolds with Zenbook 17 Fold OLED. Acest laptop pliabil unic de 17,3 inchi va fi lansat la nivel global începând cu trimestrul al 4-lea din 2022, iar prețul va începe de la 3999 Euro.

Acest laptop remarcabil, care a impresionat prin versatilitate, originalitate și ingeniozitate încă de la dezvăluirea lui la CES 2022, are un design unic, ce permite două configurații ale ecranului OLED într-un singur dispozitiv. Un ecran tactil mare de 17,3 inchi la 2,5K în format 4:3 se pliază în mijloc pentru a crea două ecrane 3:2 de 12,5 inchi, perfect alipite, cu rezoluții de 1920×1280, ceea ce conferă modelului Zenbook 17 Fold OLED un format unic, cu o versatilitate nemaiîntâlnită până acum. Atunci când este combinat cu tastatura și touchpad-ul ASUS ErgoSense Bluetooth de dimensiuni mari, designul pliabil permite mai multe moduri de utilizare.

Zenbook 17 Fold OLED va fi disponibil pentru demonstrații practice în standul ASUS din cadrul IFA 2022, alături de o gamă completă de inovații. Printre produsele disponibile spre testare în stand se numără cele mai noi echipamente consumer, comerciale și de gaming de la ASUS și ROG, oferind o perspectivă largă asupra celor mai recente inovații, tehnologii și produse lansate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.