Top 5 aeroporturi după numărul mișcărilor de aeronave, din Statele Unite

0 142

În Statele Unite, o mare bătălie se dă între aeroporturi și la capitolul ”mișcări de aeronave”. Nu contează doar traficul de pasageri, dar și numărul aterizărilor și decolărilor.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

După 5 ani, Aeroportul Internațional O’Hare din Chicago revine pe prima poziție în top-ul aeroporturilor după numărul mișcărilor de aeronave.

Aeroportul Internațional O’Hare din Chicago, pe primul loc

AirHelp get compensation

În 2018, Aeroportul Internațional O’Hare din Chicago a înregistrat 903 747 de aterizări și decolări. În timp ce ocupantul locului 2, Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta, a raportat 895 592 mișcări de aeronave.

Pe locurile 3, 4 și 5 avem aeroporturile: Aeroportul Internațional Los Angeles (707.833 mișcări de aeronave), Aeroportul Internațional Dallas-Fort Worth (667.213 mișcări aeronave) și Aeroportul Internațional Denver (603.322 zboruri).

Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson din Atlanta rămâne cel mai aglomerat aeroport din lume după numărul pasagerilor deserviți, înregistrând o creștere de 1.8%

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »