Top 10 aeroporturi cu cele mai frumoase approach-uri

Pe 25 aprilie, PrivateFly a publicat topul celor 10 aeroporturi cu cele mai frumoase approach-uri.

0 2.184

PrivateFly, platforma de rezervări pentru private jet, a realizat un sondaj cu privire la cele mai frumoase approach-uri. Cele 122 de aeroporturi incluse au înregistrat aproximativ 8000 de voturi. Dintre acestea, au fost alese cele 10 aeroporturi cu cele mai frumoase approach-uri.

Cele mai frumoase approach-uri

Clasamentul cuprinde aeroporturi cunoscute sau mai puțin cunoscute, unele sunt destinate zborurilor comerciale cotidiene, altele sunt aeroporturi micuțe, care nu pot primi aeronave de capacitate mare.

Aeroport-SABA

1. Approach-ul Aeroportului Juancho E. Yrausquin – Saba, Antilele Olandeze. Stânci, ocean și o experiență unică la aterizarea pe pista de 400 de metri aeroportului din Caraibe. Acest aeroport are cea mai scurtă pistă comercială din lume. Piloții sunt pregătiți suplimentar pentru a putea opera aterizări/decolări în deplină singuranță la SABA.

2. Approach-ul Aeroportului Donegal, Irlanda. Puteți experimenta o minunată, uluitoare, sălbatică și dramatică aterizare la Donegal.

3. Approach-ul Aeroportului Côte d’Azur, Nisa. Podiumul este completat de priveliștea minunată Aeroportului Côte d’Azur, Nisa. Turcoazul mediteranian în combinație cu măreția Alpilor au poziționat aeroportul din Nisa pe poziția a 3-a în clasamentul PrivateFly.

Topul celor 10 aeroporturi cu cele mai frumpoase approach-uri este completat de:

4. Aeroport Gibraltar
5. Aeroport Queenstown, Noua Zeelandă
6. Aeroport London City, Marea Britanie
7. Aeroport Saint Martin-Princess Juliana, Antilele Olandeze
8. Aeroport Orlando-Melbourne, Florida, Statele Unite ale Americii
9. Aeroport Barra, Scoția, Marea Britanie
10. Aeroport Toronto-Billy Bishop, Canada

Leave A Reply

Your email address will not be published.