Ryanair sărbătorește transportarea a 100 000 de pasageri pe ruta Timișoara – București

Astăzi este zi de sărbătoare la Ryanair. 100 000 de pasageri transportați pe ruta Timișoara - București!

0 882

Astăzi, 27 aprilie 2017, Ryanair a sărbătorit transportarea a 100,000 de clienți pe ruta Timișoara – București. Ryanair și-a deschis prima sa bază în România, la Timișoara, în septembrie 2016. Oferă 7 rute la tarif redus, incluzând destinațiile ca Berlin, Bruxelles și Londra Stansted.

Adina Liliana Sârbua fost clientul 100 000 al Ryanair, călătorind pe ruta Timișoara – București, și care a aterizat la timp cu compania aeriană Nr.1 a Europei.

Ryanair

100 000 de pasageri transportați pe ruta Timișoara – București

Ryanair a sărbătorit transportarea a 100,000de clienți pe ruta Timișoara – București prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarif promoțional, din Timișoara, la prețuri începând de la doar 4,99 EURO/segment pentru călătorii în mai.

Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică (30 aprilie).

În Timișoara, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să celebreze transportarea a 100,000 de clienți pe ruta Timișoara – București, de la primul zbor, în septembrie anul trecut. Clienții români și vizitatorii pot acum să aleagă din 7 rute din Timișoara și trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, totul pentru că Ryanair continuă să crească puternic în Timișoara și România, cu noi dezvoltări pentru experiența de zbor a clienților prin programul “Always Getting Better”, care include mai multe rute și tarife chiar mai mici.

Pentru a sărbători transportarea a 100,000 de clienți pe ruta noastră Timișoara – București, scoatem la vânzare locuri, din Timișoara, de la doar 4,99€ pentru călătorii în mai, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică (30 aprilie).

Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Dan Idolu, Directorul Aeroportului Internațional Timișoara “Traian Vuia”, a declarat:

“Parteneriatul pe care Aeroportul Internaţional Timişoara îl are cu compania Ryanair este unul solid, iar aceste legături aeriene, directe, rapide şi convenabile, înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport şi Ryanair, cât şi pentru cetăţenii din regiunea de vest a României şi pentru cei din zonele de frontieră din Serbia şi Ungaria.

Suntem bucuroşi că, deşi compania operează de numai 7 luni la Timişoara, sărbătorim deja 100.000 de pasageri pe o singură rută!

Dorim ca după negocieri productive cu Ryanair, în perioada următoare să putem anunţa noi destinaţii şi mărirea frecvenţei zborurilor pe anumite rute existente, începând cu programul de iarnă 2017-2018.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.