Timişoara – Viena cu FlyNiki?

0 114

În urmă cu ceva timp v-am anunţat că Austrian Airlines va renunţat la cursa Timişoara – Viena, din 28 octombrie. Cursa este operată, în prezent, cu un Bombardier Q400 (DH4). Aeronava are o capacitate de 72 de locuri şi poate zbura cu o viteză maximă de 667Km/h.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Austrian Airlines a considerat că ruta nu mai este rentabilă, iar negocierile cu aeroportul din Timişoara nu au decurs prea bine. Aşa că de la finalul lunii, ruta rămâne descoperită.

Din surse, am aflat că această rută ar putea fi operată de FlyNiki. Rămâne de văzut cum vor decurge negocierile şi în ce condiţii ar putea intra operatorul austriac semi-lowcost pe aeroportul din Timişoara.

Din câteva am înţeles, ruta asta este necesară pentru vestul României. În zonă sunt mulţi oameni de afaceri, familii care au copii la studii în Viena şi chiar pentru turism.

Vom reveni cu mai multe detalii şi aşteptăm confirmările sau infirmările!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »