blankblank

Thomson Airways va boteza primul Boeing 787 cu ajutorul fanilor de pe twitter

0 614

Companiile aeriene încep să fie tot mai mult interesate de reţele sociale şi de interacţiunea directă cu pasagerii. Săptămâna trecută, operatorul aerian britanic de curse charter, Thomson Airways a lansat un concurs pe twitter, pentru a afla numele primului Boeing 787 care va intra în flota Thomson.

Pentru a promova concursul, Thomson Airways a colantat un Boeing 737-800 cu hastagul #nameourplane. Cei care doresc să participe la competiţie, trebuie să publice o fotografie cu aeronava respectivă sau să menţionez locaţia unde au văzut hastagul şi cu numele propus pentru 787. Câştigătorul va avea onorea de a face un tur al aeronavei Boeing 787 şi chiar să participe la zborul inaugural. Acesta va fi ales de un juriu format din oficiali Thomson, Boeing şi un pilot de 787!

Thomson Airways este prima companie aeriană care va boteza o aeronavă cu ajutorul reţelei de socializare Twitter. Va fi prima companie aeriană britanică care va intra în posesia unui Boeing 787-8 Dreamliner.

Operatorul britanic are comandate 13 unităţi Boeing 787 şi cu posibilitatea de a suplimenta cu încă 13. Va opera aeronavele 787, din 1 mai 2013, de la 4 baze din UK: Manchester, Londra Gatwick, Glasgow şi East Midlands.

Leave A Reply

Your email address will not be published.