Thailanda a reintrodus carantina pentru toți călătorii străini

0 402

Thailanda a reintrodus carantina obligatorie Covid-19 pentru vizitatorii străini. Măsura a fost luată din cauza răspândirii variantei Omicron. Decizia de a opri derogarea „Test and Go” din Thailanda înseamnă că vizitatorii vor trebui să stea în carantină hotelieră, care variază între 7 și 10 zile.

Schema „Sandbox”, care impune vizitatorilor să rămână într-o anumită locație, dar le permite libera circulație în afara spațiilor de cazare, va fi, de asemenea, suspendată în toate locurile, cu excepția stațiunii turistice insulei Phuket.

Purtătoarea de cuvânt adjunctă a guvernului, Rachada Dhanadirek, a declarat pentru Reuters: „După 21 decembrie, nu vor putea fi făcute înregistrări pentru „Test and Go”, doar carantină sau sandbox Phuket”.

Sistemul Thailand Pass va suspenda temporar toate aplicațiile noi pentru programul ”Test and Go” și Sandbox (cu excepția Phuket Sandbox), începând cu ora 00.00, 22 decembrie 2021 până la o nouă notificare.

Anunțul a venit la o zi după ce Thailanda a raportat primul caz de transmitere locală a variantei Omicron. Decizia de a reintroduce carantina vine la doar câteva săptămâni după ce Thailanda ridicase restricțiile după 18 luni de pauză. Cu o industrie șubrezită și cu riscul de a pierde milioane de turiști, Thailanda decide să-și închidă iar granițele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.