Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Termoscannere la Aeroportul Internațional Sibiu pentru depistarea simptomelor Covid-19

0 751

Nu doar companiile aeriene se pregătesc de reluarea zborurilor, ci și aeroporturilor. Aeroportul Internațional Sibiu anunță că a primit 2 termoscannere pentru depistarea simptomelor Covid-19.

Acestea au fost livrate pe 29 aprilie, intrând în custodia Aeroportul Internațional Sibiu. Menționăm că solicitarea lor a fost făcută în cursul lunii februarie către Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Echipamentele de tip termoscanner sunt mobile și vor fi instalate pe fluxurile de sosiri, respectiv plecări. Acestea își vor dovedi funcționalitatea la reluarea traficul aerian, urmând a fi utilizate ca echipamente suport în cadrul procedurilor de procesare a pasagerilor.

Echipamentele au fost predate în custodie Aeroportului Internațional Sibiu de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.