blank

Te ţin picioarele să te întreci cu un Airbus A380? (concurs)

0 656

Pentru a marca lansarea zborului Londra- Johannesburg ce va fi operat cu noua aeronavă A380, compania aeriană British Airways lansează o competiție unică la nivel mondial – o întrecere de viteză cu super jumbo-ul A380. Toți cei care se simt în formă, se pot înscrie accesând www.ba.com/ManVsPlane până luni, 20 ianuarie și explicând în maximum 50 de cuvinte de ce consideră că ar fi potriviți să intre în cursă. Dintre cei înscriși, cinci persoane vor fi selectate și vor participa la întrecerea propriu-zisă va avea loc pe aeroportul din Johannesburg la începutul lunii februarie.

Georgia-May-Jagger-starts-the-race-with-Bryan-Habana-and-British-Airways_-A380

Alergătorul care va scoate cel mai scurt timp va câștiga două bilete dus-întors (în cabina Club World) cu una dintre aeronavele A380 ale British Airways către Los Angeles, Hong Kong sau Johannesburg, pentru a savura gustul dulce al succesului.

Competiția lansată de British Airways vine după ce jucătorul sud-african de rugby Bryan Habana s-a întrecut pe pistă cu noul A380 și a câștigat.

Din 12 februarie 2014, British Airways va zbura cu noile sale aeronave A380, de pe Terminalul 5 al aeroportului Heathrow, din Londra spre Johannesburg.

Bryan Habana (care joacă pentru echipele Springboks din Africa de Sud și Toulon) a fost selectat să intre pe teren de 95 de ori și a totalizat un numărde 53 de eseuri pe parcursul carierei, consacrându-se drept jucătorul Springboks cu cel mai mare număr de eseuri din toate timpurile și unul dintre cei mai prolifici din comunitatea mondială a rugbyului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.