blank

TAROM şi Travel Guard Chartis lansează serviciul de asigurări de călătorie

1 704

TAROM, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române şi Travel Guard Chartis, furnizor mondial de asigurări de călătorie şi servicii de asistenţă, au lansat în luna iulie 2012, produse de şi asistenţă turistică special concepute pentru pasagerii care aleg să călătorească pe cursele TAROM. Începand cu luna iulie 2012, aproximativ 600 pasageri TAROM s-au bucurat de servicii de asigurare puse la dispoziţie de Travel Guard Chartis.

TAROM şi Travel Guard Chartis oferă servicii de asigurare dintre cele mai variate, disponibile spre vânzare în agenţiile proprii TAROM şi pe website-ul TAROM. Procesul de rezervare pentru achiziţionarea asigurărilor de călătorie este unul foarte simplu şi rapid, fiind integrat in procesul de achiziţionare a biletelor de avion TAROM.

Pentru a face alegerea cât mai uşoară şi rapidă, pe website-ul TAROM sunt disponibile 2 tipuri de asigurări care se selectează automat de către motorul de rezervări în funcţie de destinaţia călătoriei, internă sau internaţională. Pentru clienţii care ajung într-una dintre agenţiile TAROM gama de produse este una variata iar agenţii TAROM vă stau la dispoziţie pentru a găsi împreună asigurarea personalizată. Serviciile de asigurare sunt disponibile pentru călătoriile cu plecare din România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.