fbpx TAROM reduce preturile cu 10% la biletele de avion pe destinatia Istanbul

TAROM reduce preţurile cu 10% la biletele de avion pe destinaţia Istanbul

0 218
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

TAROM anunţă reducerea preţurilor cu 10% la biletele de avion pe destinaţia Istanbul, cu plecare din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu sau Timişoara. Reducerea este valabilă şi pentru cursele cu plecare din Istanbul către oraşele din România, care fac parte din reţeaua de rute TAROM.

Reaminim pasagerilor clasei Economy, că TAROM acceptă transportul la cală în mod gratuit a două piese de bagaj standard în limita celor 23kg/ fiecare bagaj.

Istanbul este cu adevărat o metropolă, un centru al comerţului şi, mai presus de toate, o destinaţie turistică ideală – un amalgam între Occident şi Orient, un oraş plin de viaţă şi culoare. În partea veche a oraşului – Sultanahmet, se afla cele mai multe obiective turistice. Nu trebuie să rataţi Bazarul, Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Piaţa egipteană de mirodenii şi orice basilică subterană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.