TAROM a fost premiată cu locul 4 în cadrul “APG Worldwide Airline Reward for Distribution”, ediţia a 6-a

0 388

Anual, APG Network organizează Conferinţa “APG World Connect” la care participă directori de top ai companiilor aeriene, ai agențiilor de turism, precum și mari jucători din industria transportului aerian. Obiectivul principal al Conferintei  este de a prezenta şi dezbate evoluţiile, instrumentele şi modalităţile  de îmbunătăţire a vânzărilor şi a distribuţiei  produsului.Anul acesta, tema Conferintei, care s-a bucurat de participarea a 200 de companii aeriene din toată lumea, a fost “Air Transport Industry – 2020 Vision”. Punctul central al evenimentului l-au constituit nominalizarile industriei pentru compania aeriană cu cele mai bune servicii de distribuţie a produsului. În cadrul acestei competiţii, compania TAROM a fost nominalizată pentru locul 4 în lume, după Emirates, Lufthansa şi Air France.

Companiile aeriene câştigătoare au fost  desemnate  în urma votului electronic, desfăşurat pe parcursul a trei luni, la care a fost invitată să participe întreaga comunitate mondiala a agenţiilor de turism.

Doresc să mulţumesc în numele companiei TAROM atât organizatorilor cât şi tuturor celor care au nominalizat compania TAROM, pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Pentru noi, faptul că suntem printre cei mai buni din lume la această categorie, înseamnă încununarea muncii noastre, înseamnă o onoare şi o responsabilitate a unei munci pe care vrem să o continuăm cel puţin la acelaşi nivel ca până acum”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

APG (Airline Promotion Group) Network este o organizaţie globală alcătuită din experţi din toate statele lumii cu o remarcabilă experienţă în marketingul şi distribuţia transportului aerian de pasageri.  APG Network îşi desfăsoară activitatea de mai bine de două decenii, având în acest moment relaţii cu peste 200 de companii aeriene, prin cele peste 110 birouri din lume. În România, APG este reprezentată de Regional Air Suport încă din 1999.

“În numele organizatorilor, APG Romania (Regional Air Suport) este onorată să înmâneze distincţia Companiei TAROM.” Dl Dorin Ivascu – Presedinte al APG România afirmă că“această distincţie este în primul rând rodul aprecierii active din partea  agenţiilor de turism din România şi din Europa , cărora le multumeşte pentru implicare . Aici se verifica rezultatele implicarii industriei”.

Pe 18 septembrie 2014 Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române a împlinit 60 de ani de existenţă. Pe parcursul celor şase decenii, pasiunea pentru zbor şi grija pentru pasageri au fost definitorii în procesul continuu de îmbunătăţire a serviciilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.