Constanţa – Milano (Bergamo) cu Blue Air, din 29 martie 2015

1 457

Începând cu 29 martie 2015, odată cu programul de vară 2015, Blue Air revine pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanţa cu zboruri de linie. Operatorul aerian low-cost va lansa zboruri directe pe ruta Constanţa – Milano (Bergamo).

În acest moment, ruta este încărcată pe site-ul operatorului aerian, dar nu se pot face rezervări. Conform comunicatului de presă, ruta va fi operată cu 2-3 zboruri săptămânale.

„La momentul actual, nu avem zboruri directe cu Blue Air. Vor fi inaugurate în 29 martie anul viitor, cu destinaţia Milano. Câte frecvenţe, nu vă pot confirma. Posibil una sau două pe săptămână.Numărul de frecvenţe şi orar vor fi afişate ulterior pe site”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt, Elena Vîţă. (sursa: www.replicaonline.ro)

“Parteneriatul dintre Blue Air și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a fost întotdeauna unul foarte bun de-a lungul anilor, atât în ceea ce privește zborurile charter, cât și din punct de vedere al zborurilor regulate. Acest zbor regulat dintre Constanța și Milano (Bergamo) vine ca o completare a parteneriatului existent și sperăm ca pe viitor să operăm din Constanța spre cât mai multe orașe europene. Mai mult, Blue Air oferă în prezent un serviciu de transfer terestru între Constanța și București care se poate achiziționa împreună cu biletul de avion și în acest fel constănțenii pot avea acces la toate destinațiile pe care le operăm din capitală. Politica de dezvoltare Blue Air este și va fi întotdeauna aceea de a răspunde întocmai nevoilor de călătorie ale pasagerilor săi, dar și să creeze puntea de dezvoltare între regiunile din România și principalele orașe europene. Ca și la Bacău, unde Blue Air a fost prima companie care a deschis zboruri directe între Moldova și Europa, astăzi a venit momentul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța. Suntem siguri că acest nou zbor între milano și Constanța va crește numărul turiștilor pe litoral, va facilita dezvoltarea relațiilor de afaceri și va crește notorietatea regiunii. Este un început de drum iar succesul acestei noi destinații nu depinde doar de Blue Air. Este o muncă de echipă între noi, compania aeriană, aeroport, autorități locale, cât și mediul de afaceri și de promovare a turismului. Aceasta este formula de succes aplicată în Europa pentru dezvoltarea traficului pe aeroporturile regionale” – directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.(sursa: newsair.ro)

Vom reveni cu informaţii despre tarife şi program.

Leave A Reply

Your email address will not be published.