blank

TAROM prelungește perioada de suspendare a zborurilor spre Moldova și Israel până pe 14 septembrie.

1 901

Odată cu prelungirea stării de alertă, au fost adoptate și prevederile Hotărârii de Guvern 668 cu privire la zborurile comerciale. Începând cu 16 august, sunt suspendate zborurilor efectuate de operatorii economici din aviație spre și dinspre țări care nu fac obiectul excepției de la carantinare/izolare stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și aprobate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și din aceste țări către România pentru toate aeroporturile din România, potrivit art. 37 din Legea nr. 55/2020, cu modificările ulterioare, se aprobă prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Până la actualizarea listei galbene cu țările/zonele cu risc epidemiologic ridicat, TAROM a decis să prelungească perioada de suspendare a zborurilor spre Moldova și Israel. Astfel, zborurile comerciale frecvente din / spre Moldova și Israel sunt suspendate până pe 14 septembrie 2020. Ambele țări sunt pe lista galbenă a INSP.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care #biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne adresaţi un mail la: [email protected].

Leave A Reply

Your email address will not be published.