blank

TAROM oferă gratuit transportul echipamentelor sportive, în orarul de iarnă 2013 / 2014

2 596

TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Londra, Nisa, Munchen, Sofia, Torino şi Bologna. Transportul echipamentelor sportive este oferit suplimentar faţă de norma de bagaj standard acceptată gratuit.

echipament sportiv gratuit tarom

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 27 octombrie 2013 şi 29 martie 2014. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

“TAROM a început încă de anii trecuţi un susţinut proces de adaptare a produsului său la necesităţile segmentelor de trafic sezonier. Prin gratuitatea la echipamentele sportive , dorim să aducem un plus de confort celor care îşi petrec vacanţele dedicate sporturilor de iarnă.De asemenea, TAROM susţine creşterea turismului în România, care a devenit o destinaţie foarte căutată pentru practicarea sporturilor de iarnă. Faptul că în luna iulie 2013, TAROM a depăşit pentru prima data pragul de 200.000 de pasageri transportaţi pe zboruri regulate, interne şi internationale, ne onoreaza şi ne obligă să ne depaşim standardele prin îmbunătătirea permanentă a serviciilor oferite pasagerilor noştri”

, a declarat Chriastian Heinzmann, Director Executiv si Accountable Manager TAROM.

TAROM reaminteşte pasagerilor că preţul biletului de avion include numeroase avantaje, precum mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economy pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei Business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

2 Comentarii
  1. Maestrul RA says

    Foarte bine ! In ultima vreme, la Tarom , s-au luat niste decizii bune . Interesant ca este cuprins si Chisnaul in aceasta oferta. In Moldova sunt multi care merg la sky in Austria, sau in Italia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.