blank

TAROM, o companie pe care te poţi baza (sondaj)

0 703

Eu am o părere bună despre transportatorul aerian TAROM şi-l sprijin în activitatea sa. Este un jucător important pentru piaţa din România şi nu trebuie să cedeze. Mă bucur să văd că mai sunt oameni de aceeaşi părere cu mine. Un sondaj efectuat de compania GFK România arată că TAROM este o companie pe care te poţi baza.

În perioada aprilie-iulie 2013 TAROM şi GfK România au realizat un studiu de cercetare de piaţă în vederea identificării profilului pasagerilor TAROM precum şi a gradului de satisfacţie al pasagerilor în raport cu produsul oferit. Sondajul de opinie a fost aplicat pe un eşantion de 11.597 persoane fiind efectuat la bordul aeronavelor TAROM, din care 2,623 au fost pasageri ai curselor interne şi 8,974 au fost pasageri pe cursele externe. Marja de eroare a rezultatelor sondajului este de aproximativ 1%.

Sondajul a evidenţiat faptul că TAROM este o companie în care pasagerii au mare încredere, 94% dintre respondenţi afirmând că TAROM va rămâne prima alegere de călătorie. 96% dintre respondenţi au afirmat că recomandă cunoştinţelor să zboare cu TAROM.

La întrebarea “De ce au ales TAROM?” respondenţii sondajului au răspuns că alegerea lor a fost TAROM datorită reputaţiei sale de operator sigur şi punctual, datorită programului de zbor adaptat nevoilor pasagerilor, conexiunilor bune între destinaţii dar şi preţurilor avantajoase.

“Într-un mediu concurenţial puternic şi foarte dinamic este necesar să observăm în timp real care sunt obstacolele care schimbă direcţia obiectivelor propuse şi mai ales care sunt nemulţumirile clienţilor, astfel încât cea mai mică problemă să fie remediată în cel mai scurt timp. În acest sens, am realizat un studiu despre nivelul de satisfacţie al pasagerilor faţă de serviciile oferite de TAROM. Sunt foarte mulţumit că rezultatele studiului au ieşit pozitive şi că 94% din pasagerii TAROM au mare încredere în serviciile noastre şi doresc, pe aceasta cale, să transmit asigurări clienţilor noştri că TAROM va avea un curs ascendent prin continuarea procesului de îmbunătăţire a serviciilor”,

a declarat Christian Heinzmann, Director Executiv –Accountable Manager.

Cercetând piaţa, vreau să vă spun că TAROM practică preţuri foarte bune în raport cu transportatorii concurenţi. Este un operator full-service şi luptă de la egal la egal cu Air France, KLM, British Airways etc. Poate că nu mai oferă servicii de catering ca în vremurile bune, dar pentru mine contează mai mult siguranţa zborului şi mai puţin ce se serveşte la bordul avionului. Iar la capitolul siguranţă, TAROM stă bine. Am avut ocazia să merg de două ori (click) în culisele TAROM (click) şi am văzut cum sunt întreţinute aeronavele, am aflat informaţii interesante despre inspecţiile tehnice etc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.