blank

TAROM menţine facilitatea de transport gratuit al bagajelor de cală

3 677

TAROM începe să mă surprindă tot mai mult şi mai plăcut prin modul în care comunică. Apreciez faptul că au început să mediatizeze serviciile pe care le practică şi să le scoată în faţă pe cele care contează foarte mult pentru pasageri. De data aceasta vorbim despre bagajele de cabină şi de cală.

În condiţiile în care tot mai mulţi operatori aerieni şi-au anunţat intenţiile de a taxa bagajele de cală, TAROM anunţă că va menţine facilitatea de transport gratuit al acestora. Mai jos aveţi informaţii cu privire la bagajele gratuite pe care le puteţi transporta cu TAROM:

• Pasagerii clasei Economy pot transporta gratuit o piesă cu greutatea de cel mult 23 kg în preţul biletului de avion;
• Pasagerii clasei Business pot transporta gratuit 3 piese de bagaj, fiecare cu greutatea de cel mult 23 kg în preţul biletului de avion;
• Membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite / Elite Plus pot transporta gratuit 2 piese de bagaj a câte maximum 23 kg la clasa Economy şi 4 bagaje a câte maximum 23 kg la clasa Business;
• La bagajul transportat în cală se adaugă un bagaj de mână cu greutatea de cel mult 10 kg care poate fi transportat în cabină.

TAROM este singura companie aeriana din România care acceptă gratuit transportul de bagaje cu o greutate considerabilă, politica de bagaje a companiei TAROM fiind una dintre cele mai permisive din Europa şi nu exagerăm deloc. Tot în preţul biletelor de avion se regăsesc si serviciile de catering. TAROM este un operator de linie full-service.

Reamintim că operatorul aerian KLM a introdus taxa pe bagajul de cală, în anumite situaţii. Legat de operatorii low-cost, bagajul de cală este taxat.

3 Comentarii
  1. Self says

    Am intrat pe site-ul KLM si vad ca bagajul de cala s-ar taxa incepand cu 14 mai. Or fi amanat data initiala (22 aprilie) de taxare?

  2. Sorin Rusi says

    Verific si iti spun. EI n-au anuntat nimic cu privire la aceasta decizie. Insa tine cont de: „Membrii programului de fidelizare Flying Blue nu plătesc această taxă (înscrierea este gratuită).”

  3. Self says

    Mi-am facut cont Flying Blue. Scutirea taxei de bagaj se aplica atunci cand iti faci rezervare de bilet pe site-ul lor, fiind logat cu userul tau, sau cand faci check-in online?

Leave A Reply

Your email address will not be published.