blank

TAROM dezminte informaţiile referitoare la fuzionarea cu Blue Air

0 899

Pe 25 martie am scris despre o posibilă fuziune între TAROM și Blue Air. Însă astăzi, 2 aprilie, TAROM dezminte aceste zvonuri.

Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public în ultimele zile, conform cărora Compania TAROM pregăteşte o fuziune cu Blue Air, TAROM face următoarele precizări:

”Aşa cum am menţionat cu fiecare ocazie, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române este şi va rămâne o companie naţională şi dezminte cu vehemenţă fuzionarea cu Blue Air sau oricare altă companie aeriană.

Legătura dintre TAROM si Blue Air se rezumă strict la semnarea acordului bilateral interline, implementat la data de 15 Martie, privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii, dealtfel informaţie făcută public încă de la data semnării acordului.”

În mod normal, fum fără foc nu iese. Rămâne de văzut dacă zvonurile chiar au fost nefondate sau ceva s-a schimbat în aceste zile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.