blank

Blue Air și TAROM, un nou acord comercial bilateral interline

0 730

Compania Blue Air anunță semnarea unui acord bilateral interline cu Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM. În baza acestui acord, implementat din 15 martie 2019, Blue Air își extinde rețeaua operațională și prezența în Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Blue Air continuă să-și îmbunătățească oferta de servicii pentru a oferi pasagerilor opțiuni de călătorie cât mai flexibile și confortabile. Pasagerii, care aleg să călătorească pe un itinerariu compus din segmente Blue Air / TAROM, vor beneficia de o experiență fluentă de călătorie.

Acord comercial Blue Air și TAROM

Astfel, toate cărțile de îmbarcare se vor emite la punctul de origine, nemaifiind nevoie de a efectua procesul de check-in în punctul de conexiune. Biletele în baza acordului bilateral interline sunt disponibile la agențiile partenere ale celor două companii.

“Suntem încântați de succesul acestui acord și ne bucurăm să ducem parteneriatul cu TAROM la un nou nivel. Această cooperare era așteptată de piață, denotă cele câteva sute de bilete vândute în primele zile. Cu siguranță, noile destinații astfel deservite de ambele companii vor duce la creșterea performanțelor economice pentru ambele companii aeriene.

Dacă până ieri un pasager trebuia să aleagă alte linii aeriene pentru a călători, de exemplu, de la Istanbul la Lisabona, astăzi are oportunitatea să folosească serviciile aeriene românești. Pasagerii noștri se pot bucura de o acoperire internațională extinsă și de un confort suplimentar în situația zborurilor cu conexiune. Rămânem, astfel, dedicați strategiei noastre de a continua să unim familii, prieteni și afaceri prin deschiderea de noi oportunități de călătorie”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Pe lângă noul acord cu TAROM, Blue Air are parteneriate interline și cu Alitalia, Air Italy, Air Moldova, APG Airlines, Cyprus Airways, El Al, Finnair, Hahn Air, Royal Air Maroc și TAP Air Portugal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.