TAROM avertizează: pasagerii zborurilor spre Amsterdam trebuie să prezinte testul antigen înainte de îmbarcare

0 1.241

Conform ultimelor decizii emise de către autoritățile olandeze, TAROM vă comunică faptul că 𝘁𝗼ț𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗴𝗲𝗿𝗶𝗶, care intenționează să călătorească spre Amsterdam, au nevoie de un 𝐓𝐞𝐬𝐭 𝐀𝐧𝐭𝐢𝐠𝐞𝐧 Negativ COVID-19. Acesta trebuie efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinație.

P𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 acestui test antigen 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 începând din 23 ianuarie 2021 (00:00 local Amsterdam), fiind necesară și pentru pasagerii de tranzit!

În cazul în care pasagerii nu prezintă un test negativ Antigen COVID-19, accesul este restricționat. Totodată, vă informăm că TAROM va opera zborul RO361 București OTP – Amsterdam AMS de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare Testul Negativ Antigen COVID-19!

Întrucât cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, informațiile de mai sus pot fi modificate. Dacă se impun măsuri noi sau se modifică cele menționate, vă vom informa în consecință.

Din ce știm noi din informarea oficială, Olanda solicită și un test de tip PCR COVID-19 negativ făcut cu maxim 72 de ore înainte de intrarea în Olanda pentru toti cei ce călătoresc din zonele de risc. Mai mult, călătorii trebuie să se auto-carantineze timp de 10 zile la sosirea în Olanda. După cinci zile se pot testa. În cazul în care rezultatul acestui test PCR este negativ, ei pot ieși din autoizolare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.