TAROM anunță flexibilitate pentru pasageri

0 2.329

Din cauaza pandemiei cu noul Coronavirus, companiile aeriene au mari probleme în a respecta orarele zborurilor. Multe țări își închid granițele, impun restricții pentru călătorii, iar operatorii aerieni sunt nevoiți să anuleze zboruri. Totodată, mulți pasageri nu mai doresc să călătorească, chiar dacă destinațiile alese nu face parte din zonele cu restricții. În astfel de situații, companiile aeriene trebuie să fie flexibile în raport cu pasagerii. Se pare că TAROM a înțeles acest lucru.


Deoarece siguranța pasagerilor este foarte importantă pentru TAROM, compania națională a României a luat în considerare toate recomandările autorităților sanitare și a luat toate măsurile necesare la bordul aeronavelor pentru a preveni și diminua riscul extinderii epidemiei de coronavirus.

În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor, TAROM acordă posibilitatea de a reprograma călătoriile pe date viitoare sau către alte destinații operate TAROM, fără a incasa taxa de modificare.

TAROM anunță flexibilitate pentru pasagerii cu bilete valabile pentru călătorii până la 31 martie

Astfel, pasagerii TAROM își pot planifica cu încredere noile itinerarii deoarece, indiferent de restricțiile tarifului achiziționat, acum au o opţiune care le permite să îşi schimbe rezervările pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferenţelor de tarif/ taxe de aeroport, dacă cel iniţial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie.

Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puțin o dată de călătorie programată până la 31 mai 2020 – inclusiv, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată și/sau destinație, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

Pentru detalii și pentru a beneficia de această facilitate contactați agentul emitent, Call-Center TAROM sau orice agenție TAROM. Datele de contact le aveți mai jos:

Program: Luni – Vineri: 08.00-20.00
Telefon: (+4021) 9361
(+4021) 204 64 64
(+4021) 303 44 00
(+4021) 303 44 44
e-mail: [email protected]

Leave A Reply

Your email address will not be published.