blank

Coronavirus: Jet2.com anuleaza toate zborurile spre Spania

0 1.226

Mai multe regiuni din Spania vor închide barurile, cluburile, restaurantele, muzeele și vor interzice toate activitățile sportive, iar libertatea de mișcare va fi restricționată timp de 14 zile. Printre regiunile respective, regăsim: regiunea Madrid, Valencia și Murcia. Spania a depășit 7500 de cazuri cu noul Coronavirus.

Ca urmare a acestor decizii impuse de autoritățile din Spania, companiile aeriene încep să anuleze zborurile spre regiunile spaniole menționate. Dar mai sunt companii precum Jet2.com, care au decis să anuleze toate zborurile spre Spania continentală. Insulele Baleare și Insulele Canare. Decizia este aplicată imediat, iar zborurile aflate spre Spania au primit ordin să se întoarcă spre destinațiile de plecare din Marea Britanie.

Jet2.com anuleaza toate zborurile spre Spania

Noile măsuri sunt luate pentru următoarele 14 zile, cu posibilitatea de a fi extinse în funcție de evoluția situației din Spania.

Sute de pasageri sunt afectați de aceste măsuri luate de Jet2.com. Cei ce sunt în Spania și vor să se întoarcă în UK, vor fi contactați de compania aeriană pentru a le oferi alternative. Recomandarea Jet2.com este aceea ca pasagerii să nu sune la companie.

Jet2.com este o companie aeriană britanică specializată în zboruri low-cost și chartere. Deține o flotă de aproximativ 100 de avioane și zboară din 12 baze. Cele mai multe sunt în Marea Britanie, iar destinațiile deservite sunt cele de vacanță din Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.