blank

TAROM a lansat serviciul de autofacturare

Începând de luni, 12 martie 2018, TAROM a lansat serviciul de Autofacturare. Este disponibil pentru persoanele fizice sau juridice care achiziționează bilete de pe site-ul companiei.

0 882

Clienții TAROM au sesizat în repetate rânduri că emiterea unei facturi, prin procedurile vechi practicate de companie, putea dura chiar și 90 de zile. Prin implementarea serviciului de Autofacturare, disponibil on-line pentru toți clienții, factura este emisă instant, fără timp de așteptare.

Serviciu de Autofacturare TAROM

Strategia de redresare a Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM S.A implică retehnologizarea și informatizarea sistemului de relaționare cu clienții.

Autofacturarea este doar un exemplu care vine să completeze un set de soluții IT&C, cu obiectivul final de a dezvolta o relație prietenoasă cu clienții noștri. O atitudine deschisă și corectă a companiei se va concretiza în consolidarea capitalului financiar și de încredere al TAROM.

Pentru rezervări și achiziții de bilete, accesați site-ul www.tarom.ro, având acces la interfața de rezervare chiar de pe prima pagină. Factura este transmisă automat pe e-mail, după completarea datelor necesare achiziționării biletelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.