blank

TAROM a lansat numărul de primăvară al revistei Insight

0 596

TAROM a lansat săptămâna aceasta numărul pe aprilie-mai 2013 al revistei de bord. Ediția reunește reportaje de călătorie din cele mai noi destinații ale companiei, dar și materiale despre frumuseți neștiute ale României și interviuri cu personalități românești ale momentului.

insight

Pornind de la introducerea noilor curse TAROM de la Iași către Roma, Bologna și Torino, Insight a conceput un savuros circuit gastronomic prin cele trei destinații, evidențiind ingredientul specific fiecăruia. Din cuprinsul revistei face parte și o propunere de vacanță plină de adrenalină și sporturi acvatice în stațiunile din Costa Blanca, pe malul spaniol al Mării Mediterane.

Pentru cei care visează la o călătorie pe plaiuri românești, TAROM Insight propune un tur al bisericilor fortificate din Transilvania, unde pot fi cunoscuți burjhederii, administratorii de cetate cu o meserie veche de 800 de ani.

Secțiunea People a revistei îl are în centru pe istoricul Lucian Boia, autorul uneia dintre cele mai controversate cărți ale anului 2013 în România, „De ce este România altfel?”, o radiografie a societății românești.

Un alt material extins urmărește parcursul tinerilor arhitecți Adrian Iancu și Cătălin Sandu, câștigătorii unui concurs de amenajare multifuncțională a unei garsoniere de 39 mp din New York. Scurtul interviu Q&A reprezintă la acest număr un chestionar la care a răspuns actorul și dansatorul Istvan Teglas.

Vă dorim lectură plăcută şi cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.