Nicoleta Luciu a fost atacată şi jefuită pe Aeroportul Otopeni, pe 5 aprilie (video)

0 169
inbagaj.ro/

Alertă pe Aeroportul Otopeni! Vineri, 5 aprilie, în jurul orei 14.45, Nicoleta Luciu a fost atacată şi jefuită. Hoţul a reuşit să fugă cu cea mai îndrăgită jucărie a vedetei, o păpuşă Minnie. Forţele de ordine au fost alertate de ritmul susţinut al unor tobe africane şi au intervenit prompt, iar hoţul a fost prins şi dat pe mâna membrilor trupei Blockbusters.

DSC_0152

Black Friday eMAG

Aceştia au dansat şi au efectuat salturi acrobatice pentru a elimina orice temere cu privire la ştirbirea spiritului magic Disney şi pentru a da startul, în numele Perfect Tour şi Air France, aniversării extinse până în septembrie 2013 a 20 de ani de la “naşterea” Disneyland Paris.

DSC_0161

Papuşa Minnie s-a întors în braţele Nicoletei, sub privirile a sute de pasageri, piloţi şi însoţitoare de bord. Activitatea aeroportului a revenit la normal, iar aniversarea Disneyland Paris continuă.

Momentul a fost frumos, însă finalul tipic românesc, fără prea multe aplauze. Mulţi români încă nu ştiu să se bucure de astfel de evenimente.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »